Necessitem voluntari/es pel dia de nassos de pallapupas!!! - Barcelona Ciudad

Inicio > Comunidad Barcelona Ciudad > Voluntariado Barcelona Ciudad
Necessitem voluntari/es pel Dia de Nassos de Pallapupas!!!

Necessitem voluntàries i voluntaris de nassos!
El proper diumenge 5 d’octubre, Pallapupas celebra Un dia de Nassos, la gran festa en favor dels infants hospitalitzats. Tornarem a omplir de nassos vermells diversos espais d’oci de Barcelona (Zoo, Tibidabo, Museu del Barça, Poble Espanyol i Catalunya en Miniatura).
Necessitem col•laboració en moltes tasques: venda i/o comprovació d’entrades, informació sobre l’entitat, venda de nassos vermells dintre els espais, ajut en la logística...
Si ets una persona dinàmica, oberta, i amb ganes de col•laborar per fer arribar el riure als infants hospitalitzats, envia’ns un correu electrònic abans del 15 de setembre a [email protected], indicant la disponibilitat horària i la tasca preferida.
Dia: diumenge, 5 d’octubre de 2014
Horari: Tot el dia (9h a 19h) però ens adaptem a la disponibilitat de la gent si no poden tot el dia. Possibles torns: matí (9h a 14h aprox) o tarda (14h a 19h aprox)
Farem una formació prèvia la setmana d’abans a la seu de Pallapupas. Hi haurà diferents torns de formació, un de matí i un de tarda/vespre. Totes les persones voluntàries han de fer la formació.

Publicado el 05 de Septiembre de 2014 en Barcelona Ciudad, Barcelona

Anuncios relacionados

Anundos © Copyright 2024 Todos los derechos reservados - Condiciones de uso | Politica de privacidad | Contacto